Menu Sluiten

Wat zijn de voordelen van het delen van een magazijn?

Bent u op zoek naar tal van opslagmogelijkheden voor uw logistieke dienstverlening? Is warehousing Nederland bij je opgekomen? Dit komt omdat veel mensen zich niet op hun gemak voelen om hun producten in een magazijn te hebben waar andere bedrijven hun producten ook opslaan. We zijn ons ervan bewust dat shared warehousing Nederland voor jou een onhandige optie kan lijken binnen de logistieke dienstverlening. Ook als je transport UK hebt. Daarom hebben we besloten alle voordelen die shared warehousing Nederland voor jou in petto heeft op een rijtje te zetten.

Lagere kosten logistieke dienstverlening

Voluit gaan en investeren om een ​​magazijn voor jouw voorraden te huren of te bouwen, moet worden ondersteund door een aanzienlijk bedrag aan contanten. Door dit te doen, loop je het risico minder concurrerend te worden op de markt of een deel van jouw winstmarge op te geven. Bij een gedeelde magazijnruimte is er nog iets dat je deelt: de kosten. Alle klanten die gebruik maken van het magazijn in kwestie, delen alle daaraan verbonden kosten. Dit verlaagt uiteindelijk jouw kosten. Uiteindelijk betaal je alleen voor de ruimte die jouw producten innemen.

Toegang tot specifieke bronnen

Sommige goederen moeten op een zeer specifieke manier worden opgeslagen. Jouw producten kunnen bijvoorbeeld een specifieke temperatuur vereisen, terwijl andere dat niet doen. Gedeelde magazijnen zijn gebouwd om aan zeer specifieke eisen te voldoen om meer klanten aan te trekken. U kunt deze kans grijpen en uw producten laten opslaan voor een fractie van de prijs en onder specifieke certificeringen.

Eersteklas beveiliging

Stel je eens voor hoeveel geld je in jouw magazijn zou moeten investeren om het volledig veilig te maken. De bedrijven die shared warehousing-diensten op de markt aanbieden, investeren fors in magazijn beveiliging. Ze implementeren verschillende beveiligingslagen, een high-end IT-infrastructuur, camera’s en bewakers de klok rond. Wees niet verbaasd als u enkele gedeelde magazijnen ziet die beter beveiligd zijn dan privé-magazijnen. Wanneer je jouw producten in zo’n faciliteit opslaat, kun je er zeker van zijn dat jouw producten in de beste handen zijn.

Het voordeel van een magazijnbeheersysteem

Externe logistieke dienstverleners met shared warehousing hebben al hun kennis en expertise ingezet om deze service aan hun klanten te leveren. Een magazijnbeheersysteem is slechts een van de tools die ze gebruiken om hun klanten een uitzonderlijke service te bieden. Met state-of-the-art technologieën kunt u realtime inzicht krijgen in rapporten en andere belangrijke statistieken. Dit is een groot voordeel gezien de kosten van dergelijke software. En u kunt ervan profiteren door jouw producten gewoon in hun magazijn op te slaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *