Menu Sluiten

Verstelbare transportrollers

Verstelbare transportrollers

Verstelbare transportrollers zijn uitermate geschikt voor het verplaatsen van diverse zware objecten. Verstelbare transportrollers worden ook vaker onderzetrollers genoemd. Het verschil tussen vaste transportrollers en verstelbare transportrollers is dat verstelbare transportrollers beschikken over in de breedte verstelbare assen die verbonden zijn met stalen buizen. Dit heeft als voordeel dat grotere objecten beter worden ondersteund bij verplaatsing. Het gewicht wordt verdeeld over de verschillende verstelbare transportrollers waarbij de assen direct in lijn staan met elkaar. Dat betekent concreet:

  • een meer stabiele verplaatsing
  • verlaging van veiligheidsrisico┬┤s
  • multi inzetbaarheid

Eigenschappen verstelbare transportrollers

De eigenschappen van verstelbare transportrollers zijn niet veel anders dan van vaste transportrollers. Beiden beschikken over:

  • meerdere rollers
  • RAL 5007 blauwe kleur
  • stalen constructies
  • rubberen anti slip

Ook verstelbare transportrollers zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen gericht op het totale draagvermogen, waarbij het aantal assen, aantal rollers en mate van verstelbaarheid verschillen. Inventariseer voor een eventuele aankoop goed welke objecten u eventueel gaat verplaatsen en wat daarbij het maximale gewicht zal zijn, zodat u lang gebruik kan maken van de correcte verstelbare transportrollers.

Transportrollers voor diverse doeleinden

Transportrollers kunt u gebruiken voor verschillende doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan het verplaatsen van grote meubelstukken, zware planten of bouwmaterialen. Ook schilders kunnen gebruik maken van dit soort gereedschappen. Bent u nog op zoek naar een betrouwbare schilder in Venlo of Roermond? Dan bent u bij Van Eden Schilderwerken aan het juiste adres.