Menu Sluiten

Luchttransport naar Rusland

Heb je als ondernemer afnemers in Rusland dan kun je gebruik maken van luchttransport of luchtvracht. Verzending via luchtvracht is de snelste manier om je product op de juiste bestemming te krijgen. Houd er wel rekening mee dat voor luchtvracht Rusland bepaalde documenten nodig zijn. Tevens zijn er in Rusland invoertarieven van kracht en dien je rekening te houden met een aantal handelsbelemmeringen. Zorg er daarom voor dat je op de hoogte bent van de genoemde zaken zodat je succesvol kunt exporteren.

Snelle en correcte afhandeling van transport van en naar Rusland

Het uitzoeken van de regels die ze in Rusland hanteren kost tijd en daardoor ook vaak geld. Rusland is namelijk niet het makkelijkste land om handel mee te drijven. Het kan daarom verstandig zijn om een luchtvrachtagent in de arm te nemen die bekend is met export naar Rusland. Zij kunnen er onder andere voor zorgen dat je zending veilig en snel wordt geleverd. Betrouwbare luchtvrachtagenten zijn aangesloten bij Air Cargo Netherlands. Dit is een brancheorganisatie die bijdraagt aan de luchtvracht ontwikkeling in Nederland. Tevens bezit een betrouwbare luchtvrachtagent een AEO vergunning. Voordat je in zee gaat met een transporteur, controleer dan altijd of ze in het bezit zijn van deze vergunningen want dan ben je verzekerd van een veilige levering.

Voordelen transporteurs en luchtvrachtagenten

Het gemak dient de mens en dat is zeker het geval wanneer je een bedrijf inschakelt om je export te regelen. Voordelen zijn onder andere:
– snelle doorlooptijden omdat ze erkende luchtvrachtagenten bezitten
– ze bezitten veel kennis over import en export naar Rusland zodat je zending voorspoedig verloopt
– er is een contactpersoon die je belangen behartigd
– ze zorgen voor een complete afhandeling van de douane.

Erkend luchtvrachtagent

Veel betrouwbare en goede luchtvracht transporteurs hebben een erkende luchtvrachtagent. Deze agenten zijn bevoegd om de eerste veiligheidscontrole uit te voeren op jouw zending. Dit betekent dat de agent sneller toegang krijgt tot vliegvelden en er geen aanvullende veiligheidsmaatregelen worden opgelegd. Voor jou als ondernemer betekent dit een snellere afhandeling.

1 gedachte over “Luchttransport naar Rusland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *